Projectes realitzats

Sistema de reserves municipal

Ajuntament de Calonge i Sant Antoni

Aquest ajuntament, immers en un procés de digitalització, ens va consultar quin sistema de gestió de reserves podien utilitzar per millorar la seva atenció al ciutadà. Hi havien dos factors claus: per una banda hi havia un problema de certes congestions quan es posaven activitats a la venta i per altra banda la normativa vigent en matèria del COVID-19 obligava a mantenir un control dels assistents.

Per a dur a terme aquest projecte vam contactar amb el nostre proveïdor de referència de motors de reserves, propietari d'una tecnologia que permet reservar i gestionar de forma online les reserves per a tot tipus d'activitats. A més a més inclou diferents formes de pagament i permet descentralitzar la gestió de les reserves i els cobraments.

El projecte es va realitzar amb èxit i ara totes les àrees de l'ajuntament tenen un portal on de forma independent - o no - poden actualitzar les activitats. Per altra banda els ciutadans poden realitzar les reserves còmodament amb els seus ordinadors, tauletes o dispositius mòbils, sense necessitat de sortir de casa seva.

Assessorament en inversions nàutiques

ADB Studio

La platja, el sol i la mar son el principal reclam per el nostre turista, tot i que el comerç, la historia, la gastronomia i altres activitats que es poden gaudir a la capital també atrau visitants d’altres indrets. La nàutica i les experiències a mar son un producte turístic que atrau per si sol, però la pandèmia ha fet que la gent en comptes d’estar-se a la platja, busqui alternatives més segures com pot ser una embarcació de lloguer, un espai més protegit.

En aquest sentit podem afirmar que ha augmentat la demanda, però també la oferta. Aquest últim any hi ha hagut moltes ventes d’embarcacions, en part com a conseqüència de que moltes empreses de lloguer han augmentat els seus actius per fer front a la demanda. Per altra banda altres empreses han emergit veient que faltava producte. La vela és un producte més especial, també ha augmentat la demanda, però és un producte més difícil d’aconseguir i mantenir i, per tant, es preveu que la oferta es mantindrà més estable i no podrà absorbir tota la demanda.

Per aquest motiu, s'ha plantejat al client un projecte a Platja d'Aro que tenia en compte la tendència del mercat, l'entorn social i econòmic, la capacitat de l'actiu, la modalitat de gestió, la viabilitat econòmica i operativa, l'estudi de la competència, i l'estratègia de comercialització.

També s'està realitzant una tasca d'acompanyament al projecte per garantir que es compleixen els objectius d'ocupació que es van determinar amb el client.

Ja ho tenim
Endavant.

en breus ens posarem en contacte