Política de galetes

En compliment amb el que disposa l’article 22.2 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, aquesta pàgina web l’informa, en aquesta secció, sobre la política de recollida i tractament de galetes.

Amb caràcter previ a l’ús dels nostres llocs web, seràs informat de la nostra política de galetes. Les galetes són importants per al correcte funcionament d’un lloc web. Utilitzem galetes per millorar la teva experiència com a usuari i realitzar estadístiques.

Una galeta és un fitxer que es descarrega al seu ordinador a l’accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar per reconèixer a l’usuari.

Aquesta pàgina web utilitza els següents tipus de galetes:

Pot vostè permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions de el navegador en el vostre ordinador. En la majoria dels navegadors web s’ofereix la possibilitat de permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el seu equip.

A continuació pot accedir a la configuració dels navegadors webs més freqüents per acceptar, instal·lar o desactivar les galetes:

Ja ho tenim
Endavant.

en breus ens posarem en contacte