Arxius: Consultories

Sort by

Finançament i subvencions

Finançament i subvencions

175,00 €

Amb aquesta consultoria et guiarem ens els passos a seguir per a demanar finançament a diferents entitats o societats, així com la proposta de subvencions aplicables al projecte.

Externalització de processos

Optimització de processos

420,00 €

Elaborem un estudi per determinar quines àrees de la teva empresa es poden externalitzar per guanyar en professionalitat i reduir costos.

Eines i automatització de processos

Optimització de processos

105,00 €

Perdut enmig de tants programes? T'oferim el disseny d'un sistema de treball amb un mínim d'eines que et permetrà augmentar l'eficiència de la teva empresa.

Sistema de gestió de la informació

Optimització de processos

140,00 €

Una correcta gestió de la informació permet augmentar l'eficiència del teu negoci en forma de temps. Et proposarem millores per a la gestió dels contractes, factures, tercers, documents...

Sistema de captació de dades

Optimització de processos

140,00 €

Les dades són la matèria primera de qualsevol gestor empresarial. T'oferim el disseny d'un sistema de captació de dades digitals per al teu negoci.

Estudi de model de negoci

Viabilitat

700,00 €

Et realitzem un estudi del model de negoci professional per analitzar la viabilitat del teu negoci, i eventualment, poder obtenir finançament.

Anàlisi econòmic-financer

Viabilitat

280,00 €

Anàlisi dels estats econòmics de l'empresa per detectar tensions o ineficiències i millorar la productivitat dels actius.

Ordenament jurídico-fiscal

Viabilitat

280,00 €

Analitzem quina és la forma jurídica que s'adapta millor al teu negoci i mercat per maximitzar el teu benefici.

Organització i gestió

Viabilitat

105,00 €

Analitzem quina és la millor forma organitzativa per a la teva empresa, creant o adaptant els processos a la plantilla i viceversa.

Anàlisi d’estadístiques

Estudi de mercat

140,00 €

L'anàlisi d'estadístiques permet explicar, mitjançant dades, l'entorn socio-econòmic en el qual es desenvolupa l'activitat empresarial. Un anàlisi acurat et permet prendre millors decisions i adaptar-te amb més celeritat.